Afscheid met bloemen


Voor op een kist:

Exclusieve rouwarrangementen gemaakt voor op een kist. Deze arrangementen worden over het algemeen besteld door de directe familie ofwel gezinsleden. Vele sferen in verschillende vormen.
Prijzen vanaf € 97,50.

Voor naast een kist:
Deze rouwstukken hebben wij samengesteld voor familieleden, vrienden of bijvoorbeeld collega’s van de overledene, zij versturen hiermee een passend Afscheid met Bloemen.
Prijzen vanaf € 79,00

Rouwboeketten:
Rouwboeketten stuurt u naar de overledene. Met platte onderzijde en afgewerkt met lint aan de stelen.
Troostboeketten stuurt u naar de nabestaanden. Standaard afgeleverd in vaas.
Prijzen vanaf € 40,00

Voor op een graf:
Deze arrangementen neemt u mee als u een graf bezoekt, vandaar worden ze ook wel grafstukken genoemd. In dit assortiment ook arrangementen met succulenten (vetplanten) welke een langere periode zonder of met weinig onderhoud in vorm blijven.
Prijzen vanaf € 49,00

Levering van Rouwstukken

Orders voor 12:00 uur worden de volgende dag, of op een dag naar keuze, geleverd. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met de uitvaartbloemist in uw regio. Orders geplaatst in de webshop gaan automatisch naar de dichtstbijzijnde bloemist. Buiten openingstijden van de winkels is ons hoofdnummer zeven dagen in de week van 09:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar. T. 06 - 43834706. Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren! Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.